Протестиращите земеделски производители от Пловдивско запалиха слама и разляха мляко

...
</TD
>Протестиращите земеделски производители от Пловдивско запалиха слама и разляха мляко
Коментари Харесай

Фермери от Пловдивско гневни, вижте какво направиха!

Протестиращите аграрни производители от Пловдивско възпламениха плява и разляха мляко в равнища край кръговото кръстовище до село Труд, а на пътя изсипаха български ябълки, предава Plovdiv24.bg .

Фермерите са гневни поради проточилите се договаряния с страната, които ще продължат и в петък. На мястото на митинга са събрани над 200 души и над 100 селскостопански машини.

Около 13,30 ч. колоната с тежка техника се чака да навлезе в Пловдив през Карловско шосе и да стигне до бул. " България ", след което да се върне по противоположния път до изходния пункт.

Днес е третият ден от митингите на земеделските производители в цялата страна. Фермерите упорстват да се подпише нов Меморандум с държавното управление, в който да бъдат записани всички техни претенции.

На траялата до късно нощес среща от страна на страната е декларирано предпочитание да се подхващат законодателни промени, с цел да се отбрани българското селско стопанство в дълготраен проект. Не е реализирано обаче единодушие за дофинансирането на бранша и диалозите по тази тематика ще продължат в петък.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР