Простреляха жена във фризьорски салон в Русе. От Спешна помощ

...
</TD
>Простреляха жена във фризьорски салон в Русе. От Спешна помощ
Коментари Харесай

Откриха мъртъв криминално проявения румънец, прострелял жена си в Русе

Простреляха жена във фризьорски салон в Русе. От Спешна помощ обявиха, че тя е откарана в тежко положение в болница. Нападението е осъществено след 20:30 ч. в сряда в квартал " Възраждане ". 

Знае се, че стрелецът и потърпевшата имали връзка и живеели на фамилни начала. Имат и две деца - на 10 и на 11 години. Той е румънски жител с престъпно минало. В родината си мъжът е осъждан на 6 години затвор за трафик на хора в Италия. Във връзка с присъдата през 2018 година той е бил изведен от България и върнат в Румъния.

Предполага се, че двамата са имали неуредени връзки, което станало и причина за нападението. Няколко часа след стрелбата причинителят е открит мъртъв в фамилния автомобил. Той се е задушил вътре след обгазяване с изгорели газове. В колата е открит и револвер " Макаров ", от чийто пълнител липсвал един патрон. В козметичното студио пък е открита гилзата, която дава отговор на оръжието на мъжа. Той няма издадено позволение за държане на огнестрелно оръжие в България, съобщи NOVA.

Сигнал за упражнено принуждение върху простреляната жена подала майката ѝ. Близки на дамата отишли до козметичното студио, в което тя работи, и видели, че то е заключено. Тя лежала на земята безпомощна и с белезници на ръцете. Счупили едно от стъклата и ѝ помогнали. Казала, че 46-годишният ѝ мъж я нападнал. До този момент нямало данни той да я е насилвал.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР