Проститутка от София, изоставила по Нова година 2-месечното си болно

...
</TD
>Проститутка от София, изоставила по Нова година 2-месечното си болно
Коментари Харесай

Жена, изоставила 2-месечното си болно дете в Пловдив, си го иска обратно

Проститутка от София, изоставила по Нова година 2-месечното си болно дете в Пловдив, оспори в съда заповедта на обществените да го настанят в приемно семейство. По празниците тя пристигнала под тепетата на посетители на сестрата на биологичния татко на бебето. На 2 януари двамата с мъжа ѝ се скарали и тя се върнала в столицата без детето.

Бащата подал сигнал и обяснил, че тя проституира, което било причина за абсурда. На бебето в началото била обезпечена полицейска протекция, след това било изпратено в приемно семейство, тъй като майката обяснила, че продава тялото си, тъй като има потребност от пари за ремонт на жилището си.

Освен това детето било водено единствено 2 пъти на консултация от раждането си, при един от прегледите било открито, че то не наддава както би трябвало и има данни за анемия, само че макар майката не се посъветвала със експерт.

Жалбата ѝ е отхвърлена от Административния съд в Пловдив с претекста, че " с оглед държанието на майката, и по-конкретно изоставянето на детето, данни за проституиране, неглижиране на здравните грижи, от които то явно се нуждае и т.н., се постанова извод, че задачата на наложената краткотрайна мярка е точно тази - да запази живота и здравето на бебето ".

Решението не е дефинитивно и може да се апелира пред Върховен административен съд.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР