Проклятие е да живееш в Пловдив, твърди читателка на Plovdiv24.bg:Обръщам

...
</TD
>Проклятие е да живееш в Пловдив, твърди читателка на Plovdiv24.bg:Обръщам
Коментари Харесай

Пловдивчанка: Проклятие е да живееш в този град!

Проклятие е да живееш в Пловдив, твърди читателка на Plovdiv24.bg :

" Обръщам се към най-голямата районна медия, с цел да дам публичност на един проблем, който не толкоз постоянно се загатва и приказва за него. Причината да се обърна към Вас е, тъй като Вие сте единственото останало решение за проблемите на дребния човек. 

В центъра на Пловдив - ул. " Радецки " директно към парк за отдих Бунарджик се намира бунище, бунище до нашите тераси, като миризмата на боклук е ужасяваща, от седмица не дръзвам да отворя прозорец у дома, тъй като може да отида в незабавното.

Задушливата миризма към този момент е мъчно да се търпи освен от мен, а и от всички съседи. От повече от седмица общината не прави своето обвързване за сметоизвозване, улиците видно от снимковия материал, който Ви отпущам, е видно, че са замязяли на бунище.

Пловдив е град на международната просвета, който с нищо не отстъпва на Лондон и Париж. Но от години е проклинание да се живее тук, градски превоз липсва. Места в гимназиите и детските градини липсват. А ремонтите са непрекъснати, всяка улица е разкопана.

Пловдив не е това, което беше, сега наподобява на изоставено предградие в Африка, а не на Европейска столица, за каквато доста го дефинират. От близо седмица, центърът на Пловдив е цялостен с отпадък, той просто не се събира. 

Оставям мненията на Вас, а фотосите, които отпущам, единствено удостоверяват думите ми. Те са от улицата, на която пребивавам, а една от тях  е тъкмо под прозореца ми ".

Очаквайте мнението на община Пловдив.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР