Проекти за над 400 млн. лв. ще бъдат финансирани в

...
</TD
>Проекти за над 400 млн. лв. ще бъдат финансирани в
Коментари Харесай

Много милиони потичат към Бургас

Проекти за над 400 млн. лева ще бъдат финансирани в Бургаско до края на 2026 година. Това разгласи на брифинг в Бургас водачът на ГЕРБ, който бе в града в компанията на огромна част от кметовете от Областта, съобщи кореспондент на Burgas24.bg .

След десетина дни стартират действителните строително-монтажни работи по създаване на Университетската педиатрична болница, която ще намира на общински терен в двора на УМБАЛ -Бургас. " Готов е техническият план, определена е строителна компания и тази за механически контрол. В момента се трансформират трасетата на водопроводите, кабелите и тръбите на Топлофикация, с цел да стартират огромните строителни действия “, означи кметът на Бургас.

Като един от огромните планове, който ще се осъществя в града, бургаският градоначалник открои Южния обход на Меден рудник с двете кръгови кръстовища там. " Надявам се в най-скоро време да бъде подготвен техническият план, с цел да стартира изгражданото му на лотове. Това ще активизира извънредно доста експерти, строители, проектанти, инженери, надзори - това е голяма строителна активност като мащаб “, означи Николов. Сред огромните транспортни планове, които ще се осъществят в Бургас, са улиците " Одрин “, " Св. Патриарх Евтимий “, " Оборище “ и " Гладстон “.

" Средствата, които са планувани за област Бургас до края на 2026 година, са на стойност от 404 млн. лева Само за Община Бургас, плановете, които ще бъдат финансирани са 28 и са на обща стойност 237 млн. лева “, добави националният представител.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР