Продавам имот 507 кв.м. в кв. Кючук Париж в Пловдив.

...
</TD
>Продавам имот 507 кв.м. в кв. Кючук Париж в Пловдив.
Коментари Харесай

Мрежата кипна след обява за продажба на имот в Кючука за 375 000 евро

" Продавам парцел 507 кв.м. в кв. " Кючук Париж " в Пловдив. В парцела има къща, тухла- строителство 1952 година, къщата има потребност от главен ремонт. Имотът се продава с капиталова цел на строители и бизнесмени за жилищно строителство, фамилна кооперация или други капиталови планове.

Локацията е много атрактивна наоколо има детски градини, учебни заведения и всичко належащо. Намира се в " Кючук Париж " зад " Камела ", на тиха и спокойна улица. Цена 375 000 евро ".

Тази публикация провокира много оживена полемика в обществената мрежа Facebook, видя Plovdiv24.bg . Повечето от коментиращите са на мнение, че желаната цена е прекомерно огромна.

" Малко са. Поне 700 000 евро. Все отново приказваме за Кючука ", " Толкова пари за тази съборетина. Разбирам да ги желае, в случай че е подготвена за нанасяне, само че в това положение е смешно ", " Аз давам един милион и половина за тая златна къщурка! Триста и петдесет бона са супер малко за тоя златен дворец, отрупан с диаманти! ", гласят единствено три от мненията под обявата.

Дали въпросната къща си заслужава тези пари - преценете сами.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР