Продължават ремонтните дейности по обновяване на тротоарите и полагане на

...
</TD
>Продължават ремонтните дейности по обновяване на тротоарите и полагане на
Коментари Харесай

На няколко места в Бургас движението ще е променено заради ремонти

Продължават ремонтните действия по възобновяване на тротоарите и полагане на нова настилка на ул. " Шейново “, като от 04.09.23г. /понеделник/ се затваря за придвижване на транспортни средства секторът от ул. " Княз Борис “ до ул. " Г.С. Раковски “. За задачата се вкарва краткотрайна организация на придвижване, която ще продължи до 15.09.2023г., оповестяват от Община Бургас.

Във връзка с ремонтно-възстановителни действия на асфалтовото покритие на ул. " Сливница “, се вкарва краткотрайна организация на придвижването, като се затваря за придвижване секторът сред ул. " Шейново “ и ул. " Христо Ботев “. Ремонтните действия ще стартират на 04.09 /понеделник/ и ще продължат два дни. От Община Бургас се извиняват за породеното краткотрайно стеснение и предлага на водачите на моторни транспортни средства да съблюдават въведената краткотрайна организация на придвижване и да употребяват обходни направления.

Заради реорганизация на ВиК мрежата на град Бургас, от 10:30 часа на 04.09.2023 година – понеделник, до 08.09.2023 година ще се затвори за придвижването на ППС част от ул. " Манастирска “ и перпендикулярна на нея улица, източно от кръстовището с ул. " Кипарис “ в кв. " Сарафово “, за което ще се вкара краткотрайна организация на придвижването.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР