Продължават разпитите на свидетелите към делото срещу близнаците Борислав и

...
</TD
>Продължават разпитите на свидетелите към делото срещу близнаците Борислав и
Коментари Харесай

Вижте показанията на приятел на убития Митко, бабата и бащата на Рангел

Продължават разпитите на очевидците към делото против близнаците Борислав и Валентин, упрекнати в персонално укривателство в интерес на главния обвинен за убийството на Димитър Малинов Рангел Бизюрев.

Вижте показанията на другар на Митко, както и на бабата и бащата на Рангел. Те са дадени предходната години, само че в този момент за първи път бяха изчетени в съда. 

" Митко употребяваше опиати, рядко трева. Всеки ден употребяваше амфетамин. Един от дилърите му беше Рангел. От година не работеше, имаше заем от 20 бона. Рангел е продавал главно амфети - по принцип той е свадлив и елементарно се пали палеше и се имаше се за огромната работа ", твърди  Георги Илиянов - другар от дете на Митко.

" На 27 юли чух Рангел за последно, когато разбрах, че момчето е мъртво и внукът ми е забъркан. Питах Рангел какво е станало, той ми отвърна: " Каквото е станало - станало, връщане обратно няма. Не му звънях повече ", показа Димитринка Бизюрева, баба на Рангел. 

" Във фейсбук група видях, че написа, че е открит натрупа на Митко и Рангел е забъркан. Казах му да хваща самолета и да се предава, в случай че е истина. Той ми отвърна, че няма да го направи. Изключи си телефона и това бе последния път когато се чухме. Рангел не споделяше с никого ", споделя бащата на Рангел Иван, който работи в Германия.

 

Делото против близнаците Валентин и Борислав продължава на 10 септември. Съдът счита, че те към момента могат да се укрият и да правят друго закононарушение и ги остави в ареста. Решението бе посрещнато от роднините с овации

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР