Проблем със светофарната уредба на кръстовището на баня Старинна вчера

...
</TD
>Проблем със светофарната уредба на кръстовището на баня Старинна вчера
Коментари Харесай

Светофарите не били виновни за задръстването до Баня Старинна

Проблем със светофарната уредба на кръстовището на баня " Старинна " през вчерашния ден сутринта не е имало. Причина за закъснение на придвижването е краткотрайно усложнение в региона на кръговото кръстовище при Водната палата. Минути след идването на КАТ обстановката се е нормализирала. Това заяви за Plovdiv24.bg шефът на общинско дружество " Организация и надзор на превоза " Георги Стоилов във връзка обявата ни.

Читатели алармираха за огромна запушалка в региона на кръстовището между булевардите " Цар Борис Трети Обединител " и " Шести септември ". Водачи настояват, че светофарите не работят в верния режим и по тази причина се е образувало голямо запушване в час пик - 8,30 часа.

В Оперативна програма " ОКТ " е получена информация за случай по същото време на кръговото кръстовище. От полицията обаче декларират, че не е имало ПТП, а поради огромно запушване са били изпратени екипи на КАТ да контролират придвижването.

Шефът на ОКТ ни даде видео със запис на случая, което удостоверява думите му, че проблем с уредбата няма.

" Много постоянно и доста жестоко ни заливат с отрицателни нападки от сходен темперамент, само че в последно време става надменно. Молим единствено за схващане и чуване! " - сподели Георги Стоилов. Plovdiv24.bg насочи покана за изявление с него по тематиката за умните светофари, което се надяваме да осъществяваме в най-кратки периоди.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР