Привет, скъпа медия на пловдивчани! Бих искал да споделя нещо,

...
</TD
>Привет, скъпа медия на пловдивчани! Бих искал да споделя нещо,
Коментари Харесай

Пловдивчанин: Това ме разтърси! Не съжалявам, че не бях на стадиона

Привет, скъпа медия на пловдивчани! Бих желал да споделя нещо, което толкоз стопли сърцето ми в съботната вечер! Така четец на Plovdiv24.bg стартира сигнала си до медията ни.

Даваме му думата в този момент:

" Заклет футболен почитател съм, само че в случай че не беше жена ми, допускам, че нямаше да се замисля толкоз доста за живота. Ще Ви опиша. На жена ми от няколко дни й излизаше обява в обществените мрежи за зрелище " Богатите Бедни " на актьорска школа " Зизи Арт ".

Като футболен почитател настоявах да отидем на откриването на стадиона, само че...! Гледайки плаката им най-вече от деца, си помислих, че това е някаква детска пиеса за деца, не и за възрастни. Оказа се, че пиесата е толкоз мощна и внушителна! Не съм предполагал, че деца ще пресъздадат по подобен метод действителния живот сред богатите и бедните хора!

Толкова истина, събрана в един час - възприятието е неописуемо! Винаги съм мислел, че душeвността ми е устойчива и не съм предразположен на тъжни истории или да ми повлияе нещо, само че тези деца несъмнено го направиха! Толкова истина насъбрана, толкоз прочувствено.

Поздравления на децата, поздравления на преподавателя им! Не съжалих, че послушах жена ми и отидох на нещо толкоз същинско! С неспокойствие чакам още веднъж да видя идно зрелище! "
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР