Приключиха изграждането и монтажът на хидравличната платформа за осигуряване на

...
</TD
>Приключиха изграждането и монтажът на хидравличната платформа за осигуряване на
Коментари Харесай

Учениците със специални потребности от ОУ Тома Кърджиев- Русе вече използват работещата хидравлична платформа

Приключиха построяването и монтажът на хидравличната платформа за обезпечаване на налична среда в ОУ " Тома Кърджиев “. Инвестираните средства са от личния бюджет на Община Русе, като са издадени всички нужни документи за въвеждането ѝ в употреба. От оборудването сега имат потребност 6 възпитаници, които са със усложнения в напредването.

2 от децата, които употребяват платформата, са 7-и клас и досега техните занятия са се провеждали единствено на първия етаж на учебната постройка. След въвеждането в употреба на оборудването, те към този момент могат да посещават и профилираните кабинети на образователното заведение, пишат от Общината.

Ремонтните действия включват разглобяване на съществуващите парапети, инсталирана на отвесна хидравлична платформа, както и ограждане на стълбищното огледало с два пласта гипсокартон и боядисването му с пъстър латекс.

От управлението на образователното заведение се обръщат към Община Русе с признателност за новата облага и се надяват тя да спомогне за по-добрата интеграция на учениците със специфични просветителни потребности.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР