Приключи реконструкцията на продължението на улица Генерал Кесяков в най-младия

...
</TD
>Приключи реконструкцията на продължението на улица Генерал Кесяков в най-младия
Коментари Харесай

Новоасфалтирани улици зарадваха жителите на пловдивски район

Приключи реконструкцията на продължението на улица " Генерал Кесяков " в най-младия пловдивски регион. Така цялата пътна права в зона А-7 към този момент е актуализирана, разгласи кметът на " Тракия ". Старият асфалт беше отстранен и бяха положени два нови пласта, разширени бяха джобовете за контейнерите за боклук, построен бе нов, а капаците на ревизионните и дъждоприемните шахти бяха заменени.

Ремонтни действия бяха осъществени и по улица " Воевода Руси Славов " сред поликлиниката и една от най-посещаваните търговски зони в " Тракия " и пътната права към този момент е с нов асфалт.

" Строителните действия по инфраструктурата в квартала не престават и сега. Усилено работим пред блок 82-ри, като преди този момент изградихме нови тротоари, паркинги и алеи пред всички входове на един от най-големите блокове в региона – 96-ти, към блок 84 и други Зона А-7 е следващата, която преобразяваме ", сподели още кметът на " Тракия ". Той акцентира, че е процедура микрорайоните да се благоустрояват изцяло, а ремонтите се съгласуват и преценяват с потребностите на жителите.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР