Приключи осмият народен събор в Пловдив. Той се проведе в

...
</TD
>Приключи осмият народен събор в Пловдив. Той се проведе в
Коментари Харесай

Сигнал: На това място в Пловдив е по-скъпо и от морето!

Приключи осмият национален събор в Пловдив. Той се организира в дните от петък до неделя (19-21 май) в " Лаута ". Паркът се обагри в цветовете на българските обичайни носии на повече от 4 000 участници от цялата страна.

В националните веселби се включиха орк. " Орфей ", Иван Дяков, Здравко Мандаджиев, отбор " Тракия ", орк. " Славяни ", гайдарски сформира, кукери, деца от 15 пловдивски детски градини, доста учебни заведения, читалища и клубове по танци.

Огромна креативна алея на българските занаяти предложи на посетителите многообразие от ръчно направени обичайни артикули и храни – билки, тахани, подправки, локум, мед, вино, лавандулови масла и фермерски артикули ще добавят разнообразието от ризи с шевици, грънци, дървения и украшения.

Читател на Plovdiv24.bg се свърза с редакцията ни, с цел да показа: " Здравейте! Не знам дали мястото на това мероприятие е тук, или не. На едни се харесва, на други - не, което е обикновено. Имаше за всекиго по нещо, както е всекидневно за такива събори.

Цените обаче съгласно мен бяха много високи. Имам поради готовата храна - скарата, салатите и така нататък Извинявайте, само че за две кюфтета, порция задушени картофи, една пърленка и салата от зеле и моркови дадох 18.50 лв.. Еми... по какъв начин ви се коства? Май е по-скъпо, в сравнение с по нашето море ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР