При огромен интерес протича записването на приетите на първо класиране

...
</TD
>При огромен интерес протича записването на приетите на първо класиране
Коментари Харесай

Утре е последният ден за записване в УХТ след първо класиране

При голям интерес протича записването на признатите на първо класиране студенти в Университета по хранителни технологии. То ще продължи през днешния ден и на следващия ден. Едновременно с това продължава и приемът на документи за второ класиране – на място и online. Списъкът ще бъде разгласен на 9 юли 2023 година в неделя на уеб страницата на висшето учебно заведение.

През образователната 2023/2024 година УХТ ще организира образование по две нови бакалавърски специалности – " Компютърен инженерен дизайн “ и " Топлинна, хладилна и климатична техника “. А за втора година ще се реализира банкет по специалностите “Компютърно ръководство и автоматизация " и “Технология на парфюмерийните, козметичните и ароматно-вкусовите артикули ".

И тази година ползата към 3 от специалностите за бакалаври е огромен – " Технология и качество на храните “, " Храни, хранене и диететика “ и " Компютърни системи и технологии “. Успешната професионална реализация притегля младежите в университета, който е една от най-старите проучвателен и просветителни институции на Балканите в региона на хранителната просвета и технология. Предлаганите специалности са съобразени със актуалните условия на пазара на труда. Това разрешава 90% от приключилите водещото висше учебно заведение, обвързвано с технологията на храните и напитките, хранителната химия и биотехнологията, да стартират незабавно работа.

При записването за попълване на документите подпомагане на младежите оказват както чиновници на УХТ, по този начин и представители на Студентския съвет. Някои от тях са чудесно стимулирани и към този момент са решили коя магистратура желаят да учат при нас след 4 години, разясниха от университета.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР