При лечение с пиявици диабетът от тип 2 изчезва. Това

...
</TD
>При лечение с пиявици диабетът от тип 2 изчезва. Това
Коментари Харесай

Д-р Фарида Калбахани: При лечение с пиявици диабетът от тип 2 изчезва

При лекуване с пиявици диабетът от вид 2 изчезва. Това сподели в изявление за предаването " Здравето на фокус “ на Радио " Фокус “ доктор Фарида Калбахани, инфекционист, с над 30-годишен лекарски стаж, ръководител на Международната асоциация по хирудотерапия и пръв сертифициран хирудотерапевт в България. Тя разясни, че лекуването се добавя и с хранителна диета.

" При диабет от първи вид понижаваме неведнъж инсулина. Основното е, че се повлияват отлично затрудненията на диабета – ретинопатия, полиневропатия, бъбречни проблеми. Всичко това е обвързвано с кръвообръщението. Пиявицата е единственото създание в света, което може да възвърне кръвообръщението на всевъзможни органи и системи. “

Хирудотерапевтът сподели, че лекуването с медицински пиявици е извънредно дейно при всички сърдечно-съдови болести – хипертония, исхемична болест на сърцето и при доста други.

" Пиявиците сами по себе си предотвратяват инфаркта и инсулта. Ако в точния момент стартира лекуването, в никакъв случай няма да се стигне до инфаркт или инсулт, тъй като организмът няма тромби, а тези болести са свързани единствено с тромби.

Прекрасни резултати се реализират при хемороидите, там резултатите идват доста бързо, само че ние не стопираме да работим, тъй като би трябвало да излязат тромбите от всички съдове, освен хемороидалните. Много положителни резултати реализираме при болести на опорно-двигателния уред – дископатии, дискова херния, ишиас, радикулит, артроза, артрит, само че не, когато се е стигнало до цялостна дисторция. Извън тези напреднали етапи, също има доста положителни резултати при артрита. “

Ако лекарят е подготвен, в случай че има документ за хирудотерапефт и в случай че пиявиците са взети от биоферма, няма никакви опасности, разясни лекарят.

Д-р Фарида Калбахани акцентира, че в случай че пиявиците не са медицински, човек може да се болести с хепатит, със СПИН и с доста други болести.

" На тялото би трябвало да се слагат толкоз пиявици, колкото кг тежи индивидът. Т.е., в случай че тежи 70 кг, той ще има 7 процедури, всяка от тях с по 10 пиявици, в случай че е 100 кг – 10 процедури с по 10 пиявици. “

Д-р Калбахани изясни, че процедурата не е мъчителна и се ползва даже на деца.

Този тип лекуване обаче не се практикува при пациенти с онкологични, инфекциозни и автоимунни болести, както и при възрастни над 70 години.

Росица АНГЕЛОВА
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР