През започналото денонощие ще бъде предимно облачно с валежи от

...
</TD
>През започналото денонощие ще бъде предимно облачно с валежи от
Коментари Харесай

Облаци и дъжд над Благоевград днес

През почналото денонощие ще бъде най-вече облачно с превалявания от дъжд, обилни тук-там в Предбалкана, Източна България и Рило-Родопската област. Ще духа сдържан и краткотрайно мощен вятър от север-северозапад, в Североизточна България - от североизток. Минималните температури ще бъдат сред 4° и 9°, а оптималните - сред 7° и 12°. В София минималната температура ще е към 4°, оптималната - към 9°. За Благоевград се чакат към 11 градуса.

Над планините ще е облачно, по върховете - мъгливо. Ще има превалявания от дъжд, над към 1300 метра - от сняг, само че до вечерта границата на снеговалежа ще се намалява. Привечер преваляванията ще отслабват, на доста места и ще стопират. Ще духа сдържан и мощен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 m ще е към 4°, на 2000 m - към минус 2°.

Над Черноморието ще е най-вече облачно с превалявания от дъжд, по-значителни по южното крайбрежие. Ще духа сдържан и краткотрайно мощен вятър от север-североизток. Максималните температури ще са сред 8° и 11°. Температурата на морската вода е 8°-9°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР