През вчерашния ден на територията, обслужвана от ОДМВР-Благоевград е проведена

...
</TD
>През вчерашния ден на територията, обслужвана от ОДМВР-Благоевград е проведена
Коментари Харесай

Над 11 килограма канабис, около 3,84 грама кокаин и други наркотици са открити при спецакция в Пиринско

През вчерашния ден на територията, обслужвана от ОДМВР-Благоевград е извършена профилирана полицейска интервенция, при която са открити и конфискувани над 11 кг канабис, към 0,3 грама амфетамин и към 3,84 грама кокаин, оповестиха от дирекцията .

При осъществена инспекция на парцел и прилежащи към него постройки в местността " Варвара “, землище на с. Елешница, общ. Разлог, населявани от 49-годишен мъж от с. Елешница, от полицейски чиновници на РУ-Разлог са открити полиетиленови чували, сложени в пластмасов бидон, съдържащи към 4,660 кг канабис. В хода на работата по случая е тествана и употребена от мъжа изоставена вила в местността " Делниците “, землище на с. Елешница, където в два пластмасови бидона са открити полиетиленови чували, съдържащи общо към 6,600 кг канабис. Лицето е арестувано със заповед за задържане до 24 часа и е формирано досъдебно произвеждане.

Със заповед за задържане до 24 часа, от полицейски чиновници на РУ-Сандански е арестуван 30-годишен мъж от с. Ласкарево. При осъществената му инспекция в селото, у него е намерено найлоново пликче, съдържащо към 7,97 грама зелена тревиста маса, която след изработен полеви тест е реагирала позитивно на канабис. Образувано е досъдебно произвеждане.

В гр. Сандански, криминалисти при РУ-Сандански са ревизирали 17-годишен юноша от града. Той е арестуван със заповед за задържане до 24 часа, откакто в джоб на дрехата му е открито найлоново пликче, съдържащо към 9,96 грама суха тревиста маса, реагираща позитивно на канабис. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

Около 22:45 часа през вчерашния ден в региона на ул. " България “ в гр. Банско, от органите на реда е осъществена инспекция на лек автомобил. В дамската чанта на 30-годишна пътничка в него, която е от с. Трояново, обл. Стара Загора са открити към 4 бр. полиетиленови пликчета, съдържащи общо 3,84 грама кокаин. Жената е арестувана със заповед за задържане до 24 часа, а по случая е формирано досъдебно произвеждане.

От полицейски чиновници на РУ-Гоце Делчев, към 23:20 часа през вчерашния ден в с. Дъбница е тестван малолетен юноша от с. Дебрен. У същия е открито завито в станиол бяло прахообразно вещество, което след изработен полеви тест е реагирало позитивно на амфетамин с тегло към 0,3 грама. Младежът е арестуван от органите на реда и е известена способената прокуратура.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР