През първия ден от Новата година над България ще бъде

...
</TD
>През първия ден от Новата година над България ще бъде
Коментари Харесай

Слънцето ще се усмихва в Пловдив през първия ден от Новата година

През първия ден от Новата година над България ще бъде най-вече слънчево. Ще бъде съвсем безшумно или със слаб вятър от западната четвърт. Сравнително топло за интервала с оптимални температури сред 11° и 16°, малко по-ниски в регионите с трайна мъгла, в София - към 13°.

По Черноморието ще бъде слънчево. Сутринта тук-там видимостта ще бъде понижена. Почти безшумно време. Максималните температури ще бъдат 12°-14°. Температурата на морската вода е 9°-10. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

И в планините ще бъде слънчево. Ще духа слаб северен, по високите и открити елементи - сдържан североизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 11°, на 2000 метра - към 5°.

В понеделник времето ще се задържи топло за интервала и най-вече слънчево. Във вторник вятърът ще се усили, облачността ще се усили, само че вероятността за превалявания е дребна. В сряда по-значителна облачност ще има над източната половина от страната, а тук-там в Централна Северна и в Източна България ще превали слаб дъжд. Дневните температури ще се намалят с 4°-5°.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР