През нощта през страната ще премине атмосферно смущение. От запад

...
</TD
>През нощта през страната ще премине атмосферно смущение. От запад
Коментари Харесай

Дъждът настъпва през нощта, а температурите утре се понижават

През нощта през страната ще премине атмосферно разстройване. От запад облачността ще се усили и до сутринта на доста места в Западна България и Централния Предбалкан ще превали дъжд. Вятърът ще се ориентира от запад-северозапад и ще се усили. Минималните температури ще са сред 10° и 15°, в София - към 12°. През деня облачността ще се раздира и понижава до най-вече слънчево време, най-късно в Източна България. Ще остане прохладно, ще духа сдържан до мощен западен вятър и с него ще нахлува леден въздух. Максималните температури ще са от 18° - 20° в Северозападна България до 23° - 25° в югоизточните региони от страната. В София - към 19°. През нощта против четвъртък облачността още веднъж ще се усили. Това демонстрира информация на Национален институт по метеорология и хидрология. 

В планините ще бъде прохладно със мощен вятър от западната четвърт. Преди обяд над масивите от Западна България и в региона на Централен Балкан облачността ще е забележителна и тук-там там ще превали дъжд. След обяд от запад облачността ще се раздира и понижава до най-вече слънчево време. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 15°, на 2000 метра - към 8°.

Над Черноморието облачността ще е променлива, по-често забележителна в следобедните часове, само че ще е без превалявания. Сутринта към момента ще духа до сдържан вятър от юг-югозапад, само че след обяд ще се ориентира от запад-северозапад и ще се усили. Максималните температури ще са сред 21° и 25°. Температурата на морската вода е 17°-21°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР