Предстои официална среща на заместник-кмета по финанси , общински съветници

...
</TD
>Предстои официална среща на заместник-кмета по финанси , общински съветници
Коментари Харесай

Кметът: Има пълна яснота какви стъпки ще бъдат предприети за терена от 81 дка

Предстои публична среща на заместник-кмета по финанси, общински съветници и представители на съдружие " Спаси Пловдив " за парцела с повърхност 81 декара в парк " Отдих и просвета ", заяви кметът, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

Градоначалникът беше предизвикан да отговори на въпрос на общественика Константин Бобоцов, на който беше дадена думата за изявление. Пловдивчанинът изясни, че заради неналичието на каквато и да е гласност по въпроса, неправителственото съдружие е насила да подава заявки по Закона за достъп до социална информация. Така са научили, че за парцела са избрани 500 000 лв.. 

" Не сме спрели да работим. Беше нужно време да се изготвят оценки. И те, и ние направихме, оценките са подготвени. Упълномощил съм господин Родопски и тази седмица ще бъдат поканени общинските съветници и " Спаси Пловдив ".

Има цялостна изясненост какви стъпки ще бъдат подхванати. Цената не е доста дребна, в този момент ми я споделиха. Имайте поради, че в съседство е продаден на търг държавен имот за 33 милиона. Ще забележим какви са разновидностите за придобиване на този парцел, както и на терена зад хотел " Санкт Петербург ", изясни Димитров.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР