Предложението за учредяване на безвъзмездно право на строеж върху имота

...
</TD
>Предложението за учредяване на безвъзмездно право на строеж върху имота
Коментари Харесай

Слави Георгиев: Предложението за Белодробна болница е директен опит за кражба

Предложението за основаване на безплатно право на градеж върху парцела на някогашната Белодробна болница е пряк опит за кражба на този парцел. Това написа във фейсбук самостоятелният общински консултант, видя Plovdiv24.bg.

Ето какво още добави той:

Апетитите към терена са от доста години. Недопустимо е на 2 декември да се внася капиталово желание и на 15 декември непосредствено да се преглежда по комисии. Така направеното предложение на кмета не пази публичния интерес.

Общественият интерес включва цялостна идея за развиването на някогашната Белодробна болница. Включва спортно начало за подбирането на оптимален брой концепции. Не излиза наяве заради какви аргументи счита, че би трябвало да се учреди безплатно право на градеж за 30г.

По никакъв метод не е изяснено какво печели общината от даването безплатно на този собствен стратегически парцел. Това държание е неприемливо и не е в интерес на публичния интерес.

На правна комисия желаех спомагателни мнения от заместник-кмета по опазване на здравето и заместник-кмета по общинската благосъстоятелност, което е единственият законов метод на равнище комисии за прекъсване на това безумно предложение.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР