Преди дни в Пловдив се състоя Италиански фестивал на красотата

...
</TD
>Преди дни в Пловдив се състоя Италиански фестивал на красотата
Коментари Харесай

Volvo Street Art - красота, вдъхновена от изкуството, с дръзко лице и чисто сърце

Преди дни в Пловдив се състоя Италиански фестивал на хубостта и прическата със специфичното присъединяване на впечатляващия автомобил Volvo C40, видоизменен по авангарден метод - с артистична и стилна визия, въодушевена от творчеството на Mr. Brainwash. Mr. Brainwash е френски махленски актьор.

Той основава своята интернационална известност в Лос Анджелис, където живее от 15-годишен. Вдъхновени от свободния дух и силата на създателя, се сътвори същинско създание на изкуството, което добавя стилната визия на модерния, деятелен и сигурен електромобил на шведската марка Volvo.

Стотици гости на събитието от Пловдив и посетители на града се любуваха на прически, напълно въодушевени от творчеството на Mr. Brainwish. Те бяха впечатлени от артавтомобила на Volvo, който с елегантния си и моден дизайн се вписа уместно и даде своя принос за спомагателния искра на фестивала. Посетителите съумяха да се насладят на колата, по време на специфичния тур по калдъръмените улици в Стария град.

" За мен беше наслаждение и чест да приема предизвикването и да основа тези прически, въодушевени напълно от Volvo и творчеството на Мr. Brainwish " – показа Росица Железарова, коафьорът, който преобрази косите на двама от гостите на фестивала.

Новото Volvo C40 очарова с съвременна спортна визия и най-високи технологии. Задвижващата система на C40 Recharge е с впечатляваща мощ от 408 к.с. и батерията с потенциал 78 кВт/ч, обезпечава пробег от 420 км с едно зареждане (по цикъла WLTP).

Моделът е оборудван с една от най-хубавите информационно-развлекателни системи на пазара, основана на Android и създадена взаимно с Гугъл. Новото C40 е напълно друго Volvo - с смело лице и чисто сърце. Първият напълно електрически кросоувър с интериор без кожа.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР