Пред камерата на Plovdiv24.bg застана шофьорката, която бе жертва на

...
</TD
>Пред камерата на Plovdiv24.bg застана шофьорката, която бе жертва на
Коментари Харесай

Шофьорката, станала обект на агресия на пътя: Абсолютно никой не слезе да помогне, псувните не искам да ги цитирам

Пред камерата на Plovdiv24.bg застана шофьорката, която бе жертва на брутална експанзия на различен лидер измежду бял ден на многолюден бул. в Пловдив. Ето какво описа Албена Чавдарова:

" Необяснимо за мен, в случай че автомобилът на господина бе много надалеч от кръстовището. Аз направих противоположен завой на зелен светофар и се пристроих в междинната лента. Таванът на колата бе отворен. Моята другарка, която бе до мен, ми сподели " Този форсира мотора, с цел да те настигне ".

Изпревари ме отдясно, засече ме внезапно със спирачки и слезе от автомобила. Аз съумях да подвигна стъклата и да заключа вратите. Опита се да ме удари през люка и тогава счупи едното огледало. След това счупи другото огледало, което не се вижда на клипа, само че се чува и направи още вреди по вратата.

През цялото време псуваше и крещеше " Ще ти разбия главата, ще те убия ". Моята другарка е онкоболна и малко преди този случай научи, че би трябвало да стартира химиотерапия, а аз реших да я разсея от тези мисли и да се разходим някъде.

Имаше 10-15 автомобила зад нас, само че безусловно никой не слезе да помогне. Досега не ми се е случвало да ме атакуван. Хората не би трябвало да си мълчат при сходни обстановки, тъй като експанзията на пътя стана пандемия. Не бива да ни е боязън, тъй като по този метод учим децата си на нещо доста брутално по този метод, като прикриваме експанзията.

Ще диря правата си по правосъден ред. Шофьор съм от 1993-та година и до момента нямам нито едно нарушаване с изключение на едно погрешно паркиране. Карам деликатно и не съм нападателен водач ".

Вчера Районна прокуратура-Пловдив притегли в качеството на обвинен Б.Г., на 45 година Срещу него се води бързо произвеждане за безчинство при ръководство на моторно транспортно средство. Обвинението е за това, че на 10.04.2024 година в гр. Пловдив, надлез " Родопи “, лицето е направило непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и изразяващи очевидно пренебрежение към обществото, като по своето наличие същите се отличавали с изключителни смелост и цинизъм.

Деянието е било осъществено при ръководство на моторно транспортно средство - лек автомобил, марка " Шкода “. За закононарушението по член 325, алинея 3, във вр. с алинея 2, във вр. с алинея 1 от Наказателен кодекс се планува наказване " отнемане от независимост “ до пет години. Обвиняемият е бил арестуван за период от 24 часа по Закона за Министерство на вътрешните работи на 10.04.2024 година На 11.04.2024 година откакто е бил притеглен в качеството на обвинен е бил арестуван и за период до 72 часа по Наказателно-процесуален кодекс с разпореждане на наблюдаващия прокурор.

Предстои Районна прокуратура-Пловдив да  внесе искане в съда за взимане на мярка за неотклонение " задържане под стража “ по отношение на него. Районна прокуратура-Пловдив следи и други две бързи производства за осъществено пътно безчинство на амтомагистрала " Тракия " на 10 април 2024 година Към момента се организират дейни процесуално-следствени дейности за определяне на фактическата конюнктура. След събирането на нужните доказателства за изясняване на случая РП-Пловдив ще уведоми за подхванатите от наблюдаващия прокурор дейности.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР