Практическо занятие на служители от пловдивската дирекция на МВР за

...
</TD
>Практическо занятие на служители от пловдивската дирекция на МВР за
Коментари Харесай

Маскирани полицаи с автомати на булевард в Пловдив

Практическо занимание на чиновници от пловдивската дирекция на Министерство на вътрешните работи за наложително прекъсване на коли се организира от 10 до 11 ч. на бул. " Санкт Петербург " против филиала на Техническия университет в Пловдив, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg

Учението се организира в близки до действителните условия на Автомагистрала " Тракия ", като единствената разлика е скоростта, изясни комисар Костадин Костов, шеф на отдел " Охранителна полиция ". 

При демонстрацията за към 20 минути беше построено контролно-пропусквателен пункт, с опция за отблъскване на моторните транспортни средства за осъществяване на щателна инспекция на лидера и автомобила. Миналата седмица е извършено сходно занимание на автомагистрала " Тракия ", на което са участвали наблюдаващи от Главна дирекция " Национална полиция ". Тогава е поискано съдействието от ОПУ - Пловдив, с цел да се обезпечат нужните предпазни уреди. 

" Трафикът на мигранти е доста огромен. Всяка седмица хващаме микробуси, кемпери и така нататък Имаме екипи в пловдивския сектор на автомагистралата " - изясни комисар Костов.  

Практическо занимание се организира пред представители от всички 13 районни полицейски ръководства и независими ръководства. 

Гледайте повече в прикаченото видео!

Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР