Позиция на лидера на партия КОД в Пловдив:Остават 3 месеца

...
</TD
>Позиция на лидера на партия КОД в Пловдив:Остават 3 месеца
Коментари Харесай

Пепа Деведжиева: Разширяването на ул. Гладстон е плиткоумна идея

Позиция на водача на партия КОД в Пловдив:

Остават 3 месеца до края на мандата на локалната власт в Пловдив, само че ще е по-добре ръководещите да ги прекарат в отпуск, като на данъкоплатци ще ни излезе по-евтино, в сравнение с да ги оставим да вземат решения за града. Повод да съм уверена в това е концепцията за разширението на ул. " Гладстон “, което единствено ще натовари придвижването в абсолютния център. Това предложение е просто плиткоумно.

Кметският екип знае ли какво съставлява ул. " Гладстон “? И че там се намират зала " 2019 “ на Градската художествена изложба, кино " Космос “, Домът на културата, Националната комерсиална гимназия и Техникумът по дървообработване? Не е обикновено край такива здания да има засилен поток от коли, това ще сътвори предпоставки за доста произшествия.

В общината очевидно не се замислят и какви пари за отчуждаване ще са нужни, с цел да се извърши това уголемение. Ще би трябвало да се избутат постройките от страната на галерията и кино " Космос “, а за това ще трябват милиони. Ще напомня, че единствено цената на къщата на ъгъла на мол " Марково тепе “ доближи половин милион лв. при отчуждаването й, и то преди много години.

Преди седмица съветниците одобриха обстоен организационен проект, който разрешава това разширение. Вчера имаше предложение то да бъде променено, само че не мина, тъй като 33-ма съветници гласоподаваха " въздържал се “. Това е допустимо най-безотговорното гласоподаване, излиза, че нямаш отношение към казуса. А би трябвало да имат, нали живеят в този град?
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР