Повече от 350 деца, родители и целият екип на ДГ

...
</TD
>Повече от 350 деца, родители и целият екип на ДГ
Коментари Харесай

Над 350 русенчета се включиха във Весел спортен празник

Повече от 350 деца, родители и целият екип на ДГ " Снежанка " откриха своя " Весел състезателен празник " на спортното игрище на комплекс " Олимпия “. Събитието е втора част от плана на детската градина " Деца с огромни сърца - положителното стартира от нас ", който е част и от самодейността на Сдружение " BG Бъди деен " - " Спорт без боклуци “. Проявата тази година се реализира с финансовата поддръжка на Общинска фондация " Русе - град на свободния дух ".

Спортният празник стартира със разгряване и танци, а по-късно децата от най-малките групи демонстрираха образно, че знаят вярно да рециклират отпадъците.

Състезатели от разнообразни русенски клубове демонстрираха пред възпитаниците на градината спецификите на обособени спортове като бадминтон, волейбол, спортна гимнастика, битка, ушу, канго скокове. Децата следиха демонстрациите с огромен интерес, заяви Община Русе.  

На събитието участва и заместник-кметът и ръководител на управителния съвет на Общинска фондация " Русе – град на свободния дух “ Златомира Стефанова.

В следобедните часове децата ще продължат със спортните и спортни игри, само че към този момент в двора на своята детска градина. Към тях ще се включат интензивно и техните родители и целият екип на ДГ " Снежанка “.

Концепцията на плана на детската градина подтиква подрастващите и техните фамилии за дейното им включване в разнородни спортни действия. Педагогическият екип на образователното заведение се стреми да приложи нов метод за разширение на детския мироглед, да улесни достъпа на най-малките до познание посредством спорт и игри.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР