Последното решение, което Общинският съвет на Пловдив взе, е достатъчно,

...
</TD
>Последното решение, което Общинският съвет на Пловдив взе, е достатъчно,
Коментари Харесай

Има няколко варианта за разрешаване на казуса с Панаира

Последното решение, което Общинският съвет на Пловдив взе, е задоволително, с цел да спре вписването на сдружението " Пълдин Туринвест " в Търговския указател. Групата на ГЕРБ не отиде на изключителните сесии поради наличието на 7 народни представители, които щяха да се упражняват на гърба на Пловдив.

По този метод водачът на ГЕРБ - Пловдив разяснява пред  Plovdiv24.bg последната информация във връзка с проблема с Пловдивския панаир - вписването на варненските акции, увеличаването на капитала на сдружението " Пълдин Туринвест ".

Припомняме, че през вчерашния ден кметът на Пловдив  внесе искова молба до Окръжен съд Пловдив за .

Това решение беше изцяло задоволително, с цел да тръгне дело всъщност, което би трябвало да се извърви. Имаме изпълнени ангажимент на кмета за обжалване, имаме прекъсване на вписването и имаме дело всъщност. Днес Общинският съвет на Пловдив ще се събере, с цел да се обсъдят последващите дейности какво се случва.

Има няколко разновидността - в спокойна конюнктура да се види дали да се промени решението на Общинския съвет, дали да се желаят средства в размер на 16 млн. лв. от страната за закупуване на варненските акции с разпореждане на Министерски съвет. Ако това стане, Община Пловдив ще усили дяла си в Панаира.

Групата на ГЕРБ не отиде на свиканите изключителни сесии, защото влязлото в действие решение на Общинския съвет беше напълно задоволително, с цел да стигнем до този миг през днешния ден - прекъсване на вписването и потегляне на дело всъщност.

ГЕРБ не взе участие в политиканстване, не плюем на гърба на Пловдив, както някои народни представители. Няколко пъти се опитахме да разбираем, че решението на Общинския съвет е задоволително, с цел да спре вписването. Събираме подписи за привикване на сесия през днешния ден - разискване на проблема с " Пълдин Туринвест " и взимане на следващи дейности, защото в случай че Гергов завоюва делото всъщност, може да се стигне до регистриране в Търговския указател.

Но това е нещо, което би трябвало да се реши в спокойна конюнктура без съществуването на народни представители и без хора, които да крещят.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР