Поредният абсурд в Пловдив е заснет и качен от потребители

...
</TD
>Поредният абсурд в Пловдив е заснет и качен от потребители
Коментари Харесай

И тази шофьорка има книжка? Абсурд!

Поредният парадокс в Пловдив е сниман и качен от консуматори в обществената мрежа фейсбук, видя Plovdiv24.bg Ситуацията е толкоз нелепа, че е повече тъжна, в сравнение с смешна.

Жена - водач е решила да се качи на тротоара на кръстовището на бул. “Санкт Петербург " и улица “Лев Толстой ". След катo прави няколко маневри напред-назад се оказва, че тротоарът ѝ е стеснен и уцелва антипаркинг колчето, като го изкривява.

След като нейният сателит слиза, с цел да види вредите, тя взема решение, че би трябвало да се изнесе през скосения тротоар и през пешеходната пътека.

Дано полиците, които четат публикацията съумеят да преброят нарушаванията и надлежно тази, бихме я нарекли “пишман лидерка ", получи заслужената санкция.

Ето какво споделят хората във фейсбук групата " Забелязано в Пловдив - Seen in Plovdiv ":

Покъртително е. Тези несъответстващи видове са измежду нас и карат. Бавно несъмнено, тъй като нямат грам умения и знания, поради което ги е боязън. Лошото е, че ги назовават " Безопасни " водачи и ги предизвикват даже, а действително тъкмо те са най-опасните и вършат най-вече катастрофи. Статистиката го потвърждава. Но несъмнено, тези които карат с 10-20 над ограничаването когато изискванията разрешават, са най-големите нарушители...

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР