Пожарникарят, върху когото падна дърво по време на спасителната акция

...
</TD
>Пожарникарят, върху когото падна дърво по време на спасителната акция
Коментари Харесай

Последна информация за пожарникаря, върху когото падна огромно дърво след инцидента на бул. Руски

Пожарникарят, върху който падна дърво по време на избавителната акция при тежката злополука на бул. " Руски " в Пловдив, е в устойчиво положение, оповестиха за Plovdiv24.bg от УМБАЛ " Св. Георги ". Той е Клиника по анестезиология и интензивно лекуване (КАИЛ), само че лекарите го държат постоянен, споделиха още от болничното заведение.

Засега няма изясненост за положението на 22-годишните момче и момиче, които са се возили на задната седалка на джипа-кофчег. Лекарите не дават повече информация, защото се води разследване. Двамата също са в Университетската болница.

Тежкият пътен инцидент стана към 3.30 ч. сутринта в понеделник на бул. " Руски " наоколо до кръстовището с бул. " Шести септември ".

Джип " Рейндж Ровър ", който идвал от Централна гара, навлязъл в разграничителната линия сред двете платна и се блъснал поредно в няколко чинара.

От удара колата се разцепила на две - предната част се врязала в едно от дърветата, а задната изхвръкнала на пътното платно. На място е установена гибелта на 21-годишния лидер и пътничка до него, на 20 години.

Според експертите скоростта, с която се е движил джипът преди злополуката, е над 200 км/ч.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР