Подсъдимите Иван Киров и Асен Генчев, които са обвинени, че

...
</TD
>Подсъдимите Иван Киров и Асен Генчев, които са обвинени, че
Коментари Харесай

Адвокат към свой клиент: Ще си намериш друга жена, има много

Подсъдимите Иван Киров и Асен Генчев, които са упрекнати, че съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg.

Иван Киров и потърпевшата Маргарита Гайтанджиева живели известно време на фамилни начала. Направили женитба, само че решили да не подписват цивилен брак. Заминали дружно да живеят в Германия. Скоро по-късно тя го напуснала, тъй като Киров постоянно я биел. Той съумял да си намерил работа там, само че от обществените мрежи научил, че Маргарита се е върнала в България. Младият мъж последвал порива на сърцето си и също се прибрал в родината.

На 9 декември 2023 година Маргарита отишла до близкия магазин, с цел да купи цигари на татко си. Киров наблюдавал момичето, издебнал е и я вкарал принудително в колата на съучастника си Асен Генчев.

Киров извънредно доста ревнувал красивата Маргарита и това повода те още веднъж да се скарат. Мъжът започнал да я удря с юмруци по тялото, да я пробожда с отвертка. В миг на гняв Киров скъсал анцуга на момичето и я оставил по долни дрехи. За благополучие Маргарита е съумяла да изскочи от колата и е побягнала по пътя. Случайно преминаващ микробус спрял и оказал помощ на потърпевшата дама.

На днешното съвещание Киров и съучастникът му Генчев показаха съжаление за случилото се и се признаха за отговорни. 

Мъжете се споразумяха с представителя на държавното обвиняване. Иван Киров получи 3 години условно с 5 години изпитателен период, а Генчев - 6 месеца условно с 3 години изпитателен период.

Адвокат Будаков даде няколко житейски съвета на клиента си Киров. 

" Ще си намериш друга жена. Замини си за Германия, дами има доста. Тя към този момент си е намерила различен другар. ", споделя той.

Киров гордо показа, че дава обещание да внимава и че скоро ще замине за Германия.

Съдът анулира мярката за неотклонение " задържане под стража " на Киров, както и паричната гаранция в размер на 2 хиляди лв. на Генчев.

Решението на съдът е дефинитивно.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР