Подсъдимата Мария Димитрова-Карахристева, , се изправи днес пред Окръжен съд

...
</TD
>Подсъдимата Мария Димитрова-Карахристева, , се изправи днес пред Окръжен съд
Коментари Харесай

Жената, нарочно блъснала лекарка в Пловдив, заплашвала да убие свидетелите на катастрофата

Подсъдимата Мария Димитрова-Карахристева,, се изправи през днешния ден пред Окръжен съд - Пловдив, съобщи кореспондент на  Plovdiv24.bg . Жената е упрекната в съзнателно причиняване на междинна телесна щета на пострадалата Петя Аргирова, довела до разстройство на здравето й.

На съвещанието участва Андриан Божилов, който дружно с неговата майка са били очевидци на случая, и даде показания за умишленото закононарушение на 30 юни 2021г. 

" Блъснатата жена беше много засегната, когато стигнахме до нея, а подсъдимата крещеше, че ще прегази и хората, които се притекоха на помощ, че и ние сме били демонични изчадия ", показа очевидецът. 

" Беше извънредно несъответстваща. Крещеше " Това е нефилим “, " сатанинско изчадие “, " Не го докосвайте “ и още реплики от сорта. Няма никакво пояснение съгласно мен за сходно държание ".

Мъжът показа, че откакто е питал обвинената по какъв начин може да се държи по този начин и да приказва по подобен метод, тя е споделила, че не е говорила такива неща и че той бил приказвал нелепости. 

Тъй като към момента няма съдебно-психиатрична експертиза, се наложи делото да бъде планувано за 13 февруари в 9:30 ч. До 29 януари се чака експертното умозаключение да бъде направено.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР