Победа на първи тур за настоящия кмет очакват от ГЕРБ.

...
</TD
>Победа на първи тур за настоящия кмет очакват от ГЕРБ.
Коментари Харесай

Регистрираха Димитър Николов за кандидат за кмет на Бургас

Победа на първи тур за сегашния кмет чакат от ГЕРБ. Днес партията записва Николов за локалния избор. Самият той не участва.

Депутатът Галя Желязкова, съпроводена от част от претендентите за общински съветници в листата на партията внесе документите, заяви БНР. " Работим за града, работим, по този начин както сме работили последните 16 години и мисля, че няма бургазлия или посетител на града, който да не е видял смяната, която направихме в град Бургас, постигнатото през последните 16 години. Вярваме, че с общи старания тази работа ще продължи и през идващия мандат. Това, към което се стремим, е победа на първи тур. ", съобщи тя.

На въпрос  кой ще бъде главният съперник на в идната акция, тя разяснява: " Не желаеме да подценяваме никого, ние ще водим една позитивна акция. През последните 4 години изпълнихме всички обещания в предизборната ни стратегия от 2019 година. Съвсем скоро ще бъде подготвена новата ни предизборна стратегия за идващите 4 години и съм сигурна, че бургазлии ще познаят себе си в нея и ще спечелим на първи тур. Към това се стремим без да подценяваме нито един от претендентите. "
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР