По случай Деня на независимостта на Република Казахстан и

...
</TD
> По случай Деня на независимостта на Република Казахстан и
Коментари Харесай

Казахстан открива почетно консулство в Пловдив

По случай Деня на независимостта на Република Казахстан и като част от по-нататъшното развиване на двустранните връзки сред Казахстан и България, посолството на Казахстан взаимно с " Тракия икономическа зона “ тържествено ще открият почетното консулство на Република Казахстан в Пловдив през днешния ден, 15 декември, от 12:30 часа в бизнес център " Hebros Quarter “ на адрес: Пловдив, бул. " Марица “ 154.

Инж. Пламен Панчев е назначен на поста почетен консул на Казахстан. Неговият консулски окръг ще обгръща територията на областите Пловдив, Стара Загора, Плевен и Ловеч.

Инж. Пламен Панчев е създател и изпълнителен шеф на Тракия икономическа зона /ТИЗ/ и ръководител на съдружие " Клъстер Тракия икономическа зона “. ТИЗ е най-голямата и стабилно разрастваща се индустриална зона в Източна Европа и първата на континента, осъществяваща стратегия за въглеродна индиферентност.

Зоната сплотява 5 подзони в региона на Пловдив. За 27 години тук са привлечени над 200 компании, които са вложили над 3.5 милиарда евро и са разкрили над 45 000 работни места. Инж. Панчев е ръководител на Съвета на шефовете на " Сиенит холдинг “ АД, първият частен дивелъпър на индустриални зони в България и водач в строителното предприемачество и инженеринг. Именно " Сиенит холдинг “ започва през 1996 година построяването на първата частна индустриална зона в България, която в този момент е част от " Тракия икономическа зона “.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР