По различен начин - не с шейна и елени -

...
</TD
>По различен начин - не с шейна и елени -
Коментари Харесай

Дядо Коледа пристигна на трактор в русенско село и донесе огромна радост 

По друг метод - не с шейна и елени - а с трактор, Дядо Коледа идва в русенското село Сандрово, описват от Българска национална телевизия.  Красиво украсената със светлини машина през днешния ден обикаля селото, с цел да зарадва децата. А те с неспокойствие чакаха белобрадия дъртак, тъй като подаръците са хубаво нещо, изключително в случай че си слушал.

В русенското село Сандрово от години има традиция на Рождество Христово Дядо Коледа да раздава дарове на децата. От 2 години обаче изненадите за най-малките поданици на селото идват със светещ трактор, който е една от атракциите в празничната декорация.

" Минаваме с трактора от къща на къща и разнасяме подаръците. Това го вършим за да радваме дребни и огромни. И да могат хората по-истински да усетят самия празник ", сподели Георги Пенков - кмет на с. Сандрово.

Децата, както и техните родители, бяха доста щастливи, че виждат Дядо Коледа и Снежанка. И че могат да се снимат с тях.

" Дядо Коледа ми донесе огромен подарък, тъй като доста съм слушала ", разяснява Преслава Стилянова.

Самият Дядо Коледа също беше удовлетворен, че носи наслада и усмивки.

" Един от най-хубавите празници през цялата година – Рождество Христово. Да запомнят всичко това надълбоко в сърцето си, да бъдат все по този начин удовлетворени, все по този начин щастливи ", сподели положителният дъртак.

220 деца от село Сандрово през днешния ден получиха дарове. А всички, които обичат блясъка на празника, могат да се снимат на фона на празничната декорация в центъра на селото.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР