По повод днешното решение на Окръжния съд в Пловдив по

...
</TD
>По повод днешното решение на Окръжния съд в Пловдив по
Коментари Харесай

Лидерът на БСП Пловдив: Днес е тъжен ден за всички

По мотив днешното решение на Окръжния съд в Пловдив по делото " Пълдин туринвест " АД, коментар направи - градски водач на Българска социалистическа партия и определен за депутат от Пловдив - град: 

" Уважаеми съграждани, през днешния ден е печален ден за всички нас! Лицето победи немощната общинска администрация в съда при борбата ни против опитите за еднолично преодоляване на Панаира. 

Това е същият съд, който преди няколко месеца скандално отхвърляше да прегледа дело против лицето с неуместни причини, учредени на приказки за японски селяни! Звучи като смешка, само че това е действителността, за жал!

В тази връзка желая да припомня, че е учебникарско предписание, че положителният арбитър първо поставя обстоятелствата на сърцето си, след което взема решение по този начин, че по проблема да има правдивост. Справедливото решение за пловдивчани е Панаирът да бъде на жителите, а не да принадлежи на частни корпоративни ползи, било то и на лицето. Какво ни разкрива, обаче, правосъдното решение? Това е тъжната реалност, че в Общински съвет Пловдив сега царува цялостен безпорядък. Съдът не признава наложителната мощ на Решенията на Общински съвет, защото се оказва, че болшинството от общинските съветници разясняват едно, а вземат решения за друго. И част от това болшинство са продалите се на лицето общински съветници, които претендират да са някаква опция на нещо си.

Това е равнището на болшинството, което ръководи града ни. И тези хора чертаят бъдещото за нас и за нашите деца.

Битката обаче не е дефинитивно изгубена, решението предстои на обжалване от кмета Здравко Димитров и ние разчитаме на правдивост.

Но би трябвало да си зададем и въпроса можем ли да разчитаме на правосъдната власт да пази нашите права!

Тепърва следва да научим окончателния отговор!

Ние от БСП-Пловдив продължаваме да пазиме ползите на жителите и няма да се откажем от Панаира.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР