По досъдебно производство на Районна прокуратура–Пловдив е осъдена В.С., на

...
</TD
>По досъдебно производство на Районна прокуратура–Пловдив е осъдена В.С., на
Коментари Харесай

Шофьорка влиза в затвора, алкохолът не прощава!

По досъдебно произвеждане на Районна прокуратура–Пловдив е наказана В.С., на 41 година. Тя е приета за отговорна за това, че на 10.04.2021 година в с. Бенковски, обл. Пловдив, е управлявал моторно транспортно средство – лек автомобил, марка " Пежо “, с централизация на алкохол в кръвта, а точно 1,62 на хиляда, открито по надлежния ред с химическа експертиза, като действието е осъществено в изпитателни период на предишно наказание за същото престъпление  през 2019 година – закононарушение по член 343б ал.2 вр член 54 от Наказателния кодекс.

На В.С. е наложено наказване от 1 година отнемане от независимост при първичен " общ “ режим и санкция в размер на 500 лв., както и отнемане от право да ръководи моторно транспортно средство за период от 2 години. Присъдата на Районен съд–Пловдив е доказана от Окръжен съд–Пловдив и е влезнало в действие.

В.С. ще изтърпи настрана и напълно и наказване от 8 месеца отнемане от независимост, което й е било наложено за същото действие с присъда от 2019 година, защото е направила актуалното закононарушение в изпитателния период на предишно наказание.

На 10 април 2021 година В.С. е била спряна за инспекция от полицейски патрул в с. Бенковски. Там е била тествана за алкохол с техническо средство, което е отчело позитивен резултат и е дала кръв за проучване посредством химическа експертиза. Установено е, че тя е карала с централизация на алкохол в кръвта от 1,62 промила.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР