Плувецът определи си с канабис като детска грешка, на малко

...
</TD
>Плувецът определи си с канабис като детска грешка, на малко
Коментари Харесай

Антъни Иванов призна, че е употребявал канабис, ето каква е причината

Плувецът дефинира си с канабис като " детска неточност, на малко по-големи деца “. Пред публицисти той съобщи, че дружно с негов другар са били хванати с доста малко количество марихуана, съобщи кореспондент на " Фокус “.

" Заведоха ни в районното, разпитаха ни, споделиха че не са видели никой от нас да използва, което е повода да ни пуснат за толкоз малко време. Така, че не съм арестуван. Тренирам. Всичко е наред. Просто една пречка. Кофти решение “, разяснява.

Плувецът добави, че все още на задържането не са били използвали от марихуаната. Антъни изясни, че в джоба си е носил " нещо стъклено, не мога да го оприлича. Всичко се случи доста бързо “, добави той.

На въпрос, обвързван с това дали за първи път Антъни има допир с канабис, той изясни, че когато е бил в Америка е употребявал, само че по здравно наставление, поради проблеми с рамото. " Имам и документ ", разясни той. В България в никакъв случай не е употребявал, твърди спортиста.

" Не чаках да стане нещо такова. Нямам пояснение за какво го направихме. Осъзнавам, че това не е вярно “, сподели още той.

Антъни разяснява, че е доста обезпокоен за момчето, с което е бил, защото то учи в академията на Министерство на вътрешните работи. " На мен ми е обезпокоеното за него, тъй като най-вероятно ще бъде изпъден. Не сме правили нищо на улицата. Виждате, че съм на басейна “, сподели той.

По отношение на спортната си кариера, плувецът коментира, че в случай че наказването му падне, то най-вероятно ще бъде подготвен, с цел да покрие нормативите за Олимпиадата. " Ако не, то ще съм подготвен за октомври, за международната купа. Това ще е моята цел – да взема орден. Мисля, че е изцяло постижимо “, прибави той.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР