Пловдивският университет Паисий Хилендарски“ обяви допълнителен прием на кандидат-студенти за

...
</TD
>Пловдивският университет Паисий Хилендарски“ обяви допълнителен прием на кандидат-студенти за
Коментари Харесай

От Пловдивския университет съобщиха чудесна новина за кандидат-студентите

Пловдивският университет " Паисий Хилендарски “ разгласи спомагателен банкет на кандидат-студенти за единични места в 46 специалности към 8 факултета. Сред тях са 14 бакалавърски стратегии от предпочитаните професионални посоки, в които признатите по държавна поръчка ще се образоват с държавна дотация без такси за целия интервал на следване, прецизираха от управлението на висшето учебно заведение.

Документи за спомагателния банкет се одобряват в часовете от 9:00 до 12:00 ч. и от 13:30 до 16:00 ч. от през днешния ден до 28 юли 2023 година в Университетския информативен център, който се намира в Ректората на ул. " Цар Асен “ №24, стая 13.

Кандидат-студентите, които към този момент са подавали документи, само че не са признати и желаят да вземат участие в разпределението на в допълнение оповестените места, наложително подават в Университетския информативен център молба по пример до ръководителя на кандидатстудентската акция.

Подробна информация за специалностите и факултетите, в които е разгласен спомагателен банкет, както и за разновидностите за класиране, може да бъде открита в.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР