Пловдивският окръжен съд остави в ареста 32-годишният Йордан Петков като

...
</TD
>Пловдивският окръжен съд остави в ареста 32-годишният Йордан Петков като
Коментари Харесай

Оставиха в ареста Данчо, завлякъл приятели с кредити за 90 000 лв.

Пловдивският областен съд остави в ареста 32-годишният Йордан Петков като удостовери определението на Районен съд – Пловдив, с което по отношение на него е взета най-тежката мярка задържане под стража.

Спрямо него е повдигнато обвиняване за осъществено закононарушение за това, че в съучастничество с 22-годишната Ралица Козарска в интервала от месец май 2022 година до месец август 2022 година в гр. Пловдив, за да се снабди с имотна полза, при изискванията на продължавано закононарушение и в съучастничество, е възбудил и поддържал подвеждане у мъж и жена от гр. Хисаря, като е внесъл компютърни данни и с това е предизвикал на двамата потърпевши щета в размер на общо 78 360 лв..

За това закононарушение Наказателният кодекс планува наказване отнемане от независимост от 1 до 6 години и санкция от 6000 лв..

Пловдивският областен съд показа извода на първоинстанционния съд, че от събраните доказателства може да се направи обосновано съмнение, че Йордан Петков е направил закононарушението, за което му е повдигнато обвиняване. Съдът реши, че съществува действителна заплаха от укриване и осъществяване на закононарушение при мярка, друга от задържане под стража. Опасността от осъществяване на закононарушение се изведе от спецификата и механизма на осъществяване на процесното действие. Ралица Козарска е с мярка за неотклонение " домакински арест “.

Определението на Окръжен съд – Пловдив е дефинитивно.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР