Пловдивски ресторант стартира благородна кауза, свързана с топъл обяд за

...
</TD
>Пловдивски ресторант стартира благородна кауза, свързана с топъл обяд за
Коментари Харесай

Ресторант в Пловдив доказа, че съществува безплатен обяд

Пловдивски ресторант започва благородна идея, обвързвана с топъл обяд за възрастни и нуждаещи се хора, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg.  Собственикът на " Трио " Дони Иванов ни описа повече за самодейността.

" Идеята ни пристигна от това, че доста възрастни хора нямат никаква финансова опция. За жал страната ни ги е докарала до там да броят стотинките си. Заедно с баскетболен клуб " Асадемик " взехме решение да го създадем. Голямото ни предпочитание е да реализираме резултата " Предай нататък ". Искаме да предизвикваме хората по един или различен метод да вършат положително. "

Всяка сряда от 14,00 до 15,00 часа хората могат да отидат до заведението и да получат гратис своя топъл обяд.

Иванов ни показа, че няма да остави никого гладен и ни описа по какъв начин е минала първата сряда от самодейността.

" Приготвили бяхме 100 порции от които раздадохме единствено 30, само че се надяваме, че с повече отзив ще дойдат повече хора. Посетилите ни не имаха вяра, че ще го има това нещо. Някои от тях изпитваха позор. Всеки един човек си има някакво его, само че бяха щастливи ", добави той. 

Собственикът ни увери, че кампанията  няма да е еднократна акция. Иванов ни показа, че доста хора са показали предпочитание да оказват помощ с хранителни артикули или с парични средства. За момента заведението желае единствено да дава отговор за идеята, само че обмислят скоро да създадат втори ден от седмицата, когато да раздават обяд. 

" Ние не взимаме пари на възрастни хора. Това ни е политиката. Те са дали задоволително на обществото. Нека и ние дадем на тях. ", добави той.

От ресторанта имат концепция към коледните празници още веднъж да дадат обяд на хората в потребност, даже и денят да не е сряда.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР