Пловдивски общински съвет единодушно удостои с отличието Почетен гражданин на

...
</TD
>Пловдивски общински съвет единодушно удостои с отличието Почетен гражданин на
Коментари Харесай

Любозар Фратев стана почетен гражданин на Пловдив

Пловдивски общински съвет единомислещо удостои с оценката " Почетен жител на град Пловдив “ инж. Любозар Фратев за извънреден принос в региона на публичния и културен живот на гр. Пловдив, грижа за неговите жители и по случай неговата 80-та годишнина.

Инж. Фратев е ръководител е на УС на Съвет по туризъм - Пловдив, основател и ръководител на УС на " Тракийски туристически регион “, ръководител на Съвета на донорите на фондация " Балкански културен конгрес “, ръководител на Съвета на фондация " Дом за Пловдивската опера “, ръководител на Съвета на шефовете на НОВИЗ АД. Любозар Фратев е интензивно зает с активността на редица публични, цивилен и бизнес организации.

Сериозен е приносът му за разпространение на Пловдив като туристическа дестинация - основаването на първия Туристически информативен център, първото маркетингово изследване за привлекателността на Пловдив, първата " Стратегия за развиването на туризма в Пловдив 2007-2013г. “ и други Дългогодишен деен член на Консултативния съвет по туризъм на Община Пловдив. Неговите хрумвания, превърнати в сполучливите прояви: " Дефиле на младото вино “, " Вино и гурме “, " Уикенд в Пловдив “, станаха част от Националния туристически календар и притеглят в Стария град на Пловдив десетки хиляди гости.

Инж. Фратев е измежду създателите и дейните деятели на плана " Народните будители и аз “, който се реализира под патронажа на Президента на Република България. От скоро - октомври 2023 е определен за ръководител на Общинския комитет " Васил Левски “ Пловдив. В интервала 2007 - 2011 година инж. Любозар Фратев бе деен общински консултант в Общински съвет - Пловдив. През февруари 2014 година на сесия на Общински съвет Пловдив единомислещо бе почетен с оценката " Почетен знак на град Пловдив “.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР