Пловдивчанката Соня Йончева се оплака от онлайн тормоз. За това

...
</TD
>Пловдивчанката Соня Йончева се оплака от онлайн тормоз. За това
Коментари Харесай

Пловдивчанката Соня Йончева: Луди хора ме тормозят и ми пишат грозни съобщения

Пловдивчанката Соня Йончева се оплака от онлайн тормоз. За това тя показа от серия от изявления в " Туитър ". Според нея това е поради отрицателно ревю в " Ню Йорк Таймс " по отношение на нейно осъществяване в операта " Норма ".

" Искам да знаете, че непрекъснато съм унизена в интернет от някои луди хора. Показаха ми интернет конгрес, в който се изказваха по гнусен метод за децата ми. Една жена даже съумя да откри имейла ми и да ми напише извънредно грозно известие. ", написа оперната певица в социалната мрежа.

" Има хора, които аз назовавам " гласни расисти “, които ни съпоставят с някакви призраци от предишното. Ако това, което пеем на сцена и се разминава с техните разбирания, ние сме наказани. Това не е в интерес на новото потомство актьори и би трябвало да спре. "

" Като схема с молив " Норма “ не е лишена от точност, само че е безцветна. Йончева е енергична и отдадена, гласът ѝ не е противен, само че е несъответствуваща за тази музика “, написа критъкът от Ню Йорк Таймс за осъществяването на Йончева.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР