Пловдивчанка сподели, че още вярва в добрината у хората и

...
</TD
>Пловдивчанка сподели, че още вярва в добрината у хората и
Коментари Харесай

Още една добра постъпка на пловдивчанин

Пловдивчанка показа, че още има вяра в добрината у хората и благодари на тайнствен мъж, който е намерил и върнал раницата й до дома. 

Публикацията Plovdiv24.bg видя във Фейсбук групата " Забелязано в Кючука ". Жената желае да разбере кой е добродетеля и персонално да му благодари. 

" Днес ми беше открадната раницата, в която ми бяха персоналните документи. Благодаря на органите на реда за бързото подпомагане и отзоваване.

Пуснах тъжба и на другия ден щях да вървя в Районното за издаване на нови и така нататък По-късно вечерта сестра ми ме осведоми, че млад мъж с детенце е позвънил на вратата ни с откритата раница и документите в нея.

Безкрайни благодарности на този човек. Адмирации! Все още има положителни хора, които са запазили човешкото в себе си! Дошъл е до адрес да донесе раницата ми.Благодаря му от все сърце.

Сестра ми не знаеше за случилото се и не е питала нито за име, телефон или каквото и да е... 

Ако този човек прочете поста ми, дано се свърже с мене. Искам да му благодаря персонално. Нямам думи, с които да опиша благодарността си, че е намерил документите ми и е пристигнал до нас да ги донесе! Нека има повече хора като него. ", показа тя.

Публикацията й има голям брой лайкове и приветствени мнения за положителната постъпка.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР