Пловдивчанка сигнализира за проблем, свързан с невидимите знаци на Пловдив.

...
</TD
>Пловдивчанка сигнализира за проблем, свързан с невидимите знаци на Пловдив.
Коментари Харесай

Пловдивчанка сигнализира за капан, който дебне шофьорите на това място

Пловдивчанка алармира за проблем, обвързван с " невидимите знаци " на Пловдив. Във фейсбук дамата е разгласила фотография, на която се вижда, че огромно дърво пречи на видимостта на знака, който оказва платена зона за престой.

" Поредният парадокс в Пловдив. Знакът за " Синя зона " е подложен зад дървото, тъй че да не го видиш, минавайки по улицата. Разбираш за " Синята зона ", когато ти слагат скоба. И отново в този момент по този начин е сниман, че малко се вижда. Но минавайки, не можеш да го забележиш.

Иначе от септември месец стопираме на тази улица да оставим детето и надлежно да го вземем от градина и нито е имало проблем, нито е имало човек, в случай че искаш да платиш за " Синя зона ", да го направиш. В съботния ден обаче всички се задействат, с цел да си изпълнят хазната от жителите, които не " четат " табели, до момента в който карат колите си. "

Според коментиращите:

По принцип щеше да е по-добре да е пред дървото, само че на мен ми се коства, че в случай че си на улицата, ще се вижда този знак...

В бързината не съм го видяла, само че е редно да е начело.

Просто е платено това невиждане на знака, няма драма, идващия път ще знаете.

Драмата не е за мен, че са ме глобили, а за дребната, която плачеше и трепереше от мраз до момента в който се изясним. Проблема е в слагането на знака зад дървото, което не е редно в тази ситуация. Не съм за 40 лева.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР