Пловдивчанка се свърза с Plovdiv24.bg, за да разкаже за изключително

...
</TD
>Пловдивчанка се свърза с Plovdiv24.bg, за да разкаже за изключително
Коментари Харесай

Пловдивчанка: Днес оживях, но утре пак съм на работа и пак трябва да пътувам със 116

Пловдивчанка се свърза с Plovdiv24.bg, с цел да опише за извънредно неприятно преживяване в рейс от градския превоз на Пловдив. Става дума за линия 116. Ето нейния роман:

Инцидентът бе животозастрашаващ за пасажерите в цялостен рейс. Случи се през днешния ден, към 7.20 сутринта.

Отивах на работа. Качих се в рейса, само че бях правостояща заради цялостния рейс. Стоях наоколо до задна врата. Бях с тил към водача

Някъде към Коматевски възел водачът удари такива внезапни спирачки, че беше наедно с злополука по мощ. Аз паднах доста неприятно, на лявата си страна, откъм сърцето ми. Ударих си и лявата страна на главата. Когато се пробвах да се изправя, видях, че се намирам чак до другата врата на рейса - до водача.

Никой не ми оказа помощ да се изправя, станах сама, застанах права, макар, че една жена ме приканваше да ми отстъпи място. Първите 3- 4 минути не се усещах чак толкоз зле. След това обаче започнах да чувствам, че ми прилошава. Взе да ми причернява, изобилна пот се стече по цялото ми тяло. Имах възприятието, че всеки миг ще издъхна. Започнах да усещам бодежи на мястото, където се ударих.

Не можах да схвана какъв брой хора паднаха, единствено чух, че една жена взе да вика: " " Всички паднахме "...

Кондукторката взе да ни навиква за какво не сме се държали. Тя сподели, че от 20 години е по рейсове и до момента не е имала проблеми.

С линия 116 пътувам всяка заран до работа и на връщане. Такова нещо ми се случва за пръв път. 

Според мои източници, водачът си кара по този метод - внезапно стопира и внезапно потегля. 

Сега оживях, макар, че цялата ми лява част ме боли от наблягане. Да, но на следващия ден отново съм на работа и отново би трябвало да пътувам по същата линия 116. Остава въпросът: по какъв начин да се кача още веднъж? Страх ме е, боязън ме е за здравето ми, за живота ми. Страх ме е...А другояче всичко ме боли. Бях постоянен пасажер...

Ако и вие станете очевидци на нещо, което съгласно вас заслужава да бъде оповестено, можете да ни изпращате сигнали, фотоси и видеа на електронната ни поща , на телефон 0886 598 267 или на фейсбук страницата ни .
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР