Пловдивчанин се свърза с екипа на Plovdiv24.bg, за да сподели

...
</TD
>Пловдивчанин се свърза с екипа на Plovdiv24.bg, за да сподели
Коментари Харесай

Пловдивчанин: Затварянето на Бетонния мост ще доведе до война с жертви

Пловдивчанин се свърза с екипа на Plovdiv24.bg , с цел да показа опасенията си, както ще се случи в града при затварянето на Бетонния мост от 15 април.

Мъжът се обърна към ръководещите с съответни оферти.

" Ако затворят Бетонния мост, ще стартира война в Пловдив с жертви. Линейките няма да доближават в точния момент, като закъснее една с 20-30 минути и някой човек може да си отиде. Ще се случват доста произшествия, тъй като всеки ще бърза и ще се натиска. Полицейските коли и пожарните също няма да могат да минават умерено. Загубите за жителите ще бъдат в големи размери - ще закъсняват за работа, ще бъдат изнервени. Автомобилите ще харчат още повече гориво и най-важното е, че ще има страхотни тапи, неприятности и произшествия. Въздухът ще бъде нечист неведнъж. Представяте ли си го? ", сподели той.

По думите на мъжа ръководещите би трябвало да създадат своеобразен тест, като затворят моста единствено един ден в часовия диапазон от 7 сутринта до 20 часа вечерта, както и да преброят преминаващите коли оттова.

" Колко автомобила минават всекидневно по Бетонния мост? Ако го затворят, всичкото това придвижване, което го замерят, ще минава през другите две места. Какво ще се случи с ул. " Любен Каравелов "? Километрични опашки. Всичко ще е  ужасно неприятно за хората. Нерви и единствено нерви. Нека да създадат едно замерване на рейсовете от единия завършек на Пловдив до другия и да схванат с какъв брой ще се усили времето за предвижване. "  

Читателят ни бе песимистичен, че ремонтът ще успее да бъде приключен за шест месеца, като съгласно него по-скоро ще отнеме година.

Той посочи, че години наред технологията е работила и мостът може да служи сполучливо още най-малко 20-30 години.

" Нека да пуснат тунела под гарата и по-късно да мислят. "

Будният жител се обърна към министрите, кметовете и общинските съветници с апел:

" Общинските съветници взимат по 3500 лв. запилати. Нека да отделят един ден да се качат на градския превоз и да се разходят от единия край до другия на града, с цел да видят какво се случва. Нека се качат и в колите за спешна помощ и преди да затворят моста, да създадат проучване, тъй като ще бъде грубо. "

Припомняме, че плануваното прекъсване на трафика през Бетонния мост би трябвало да се случи във втората половина на април, а същинската работа по демонтажа да стартира най-късно през май.

Според индикативния график, обектът би трябвало да бъде завършен най-късно до 15 ноември.

В региона сега се работи по три огромни инфраструктурни плана - Южния обходен колектор на държавното сдружение ВиК и общинските обекти пробив " Модър - Царевец " и ремонт на " Кукленско шосе ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР