Пловдивчанин реши да сподели и да покаже на какво е

...
</TD
>Пловдивчанин реши да сподели и да покаже на какво е
Коментари Харесай

Пловдивчанин: Пет километра за 1 час, това вече не се търпи!

Пловдивчанин реши да показа и да покаже на какво е подложен всеки ден по два пъти, когато би трябвало да пътува на 20 км от и за Пловдив, които му лишават 50 минути. Той е снимал видео от пътя сред пътен възел Скобелева майка до автомагистрала " Тракия " към Скутаре и индустриалната зона, видя Plovdiv24.bg . Това е и нещо, което освен той, само че и доста хиляди други водачи и пасажери би трябвало да преживеят всеки ден.

По думите му е неприемливо това да е път с две ленти. Припомняме, че " Рогошко шосе " е затворено за ремонт от началото на седмицата и целият трафик минава през въпросния сектор. Младият мъж споделя, че, както бяха дали обещание от Министерство на вътрешните работи - Пловдив.

" Това към този момент не се търпи. Не е обикновено този централен път да е толкоз задръстен. Задръстването е от " Скобелева майка " и продължава 5 километра и повече. Колите не престават да идват. Предстои затваряне на пътя, с през днешния ден задръстването беше от автомагистралата до Пловдив. Надявам се да имаме шанс и по-скоро да забележим уширяване на пътя от и за Пловдив. ", споделя мъжът във видеото, с което желае да предизвести водачите да имат здрави нерви и Дай, Боже да минават без произшествия.

Други водачи споделят, че с цел да влязат в Пловдив от Скутаре въпросните пет километра са им лишили един час тази заран.

Plovdiv24.bg напомня, че за безвредно включване към пътен възел " Скобелева майка ".

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР