Пловдивчанин потърси Plovdiv24.bg във връзка с казус, . Даваме думата

...
</TD
>Пловдивчанин потърси Plovdiv24.bg във връзка с казус, . Даваме думата
Коментари Харесай

Сигнал: Антена на Yettel е насочена срещу стаите на нашите деца

Пловдивчанин потърси Plovdiv24.bg по отношение на проблем, . Даваме думата на индивида в този момент:

" Здравейте, пише ви ваш дълголетен четец по отношение на Базова станция  3005, ж.р. " Тракия ", бл 77. Въпросната базова станция обслужва оператор " Йеттел България ". 

За въпросната базова станция неведнъж имаше подавани сигнали от поданици на блок " Елит ". Първоначално имаше ситуирана антена на оператора, която беше на към 27 метра от блока. Това разстояние е мерено многократно. След към 2 години от компанията притежател взеха решение да реалокират въпросната антена. " Уж всичко било в границите на естественото, само че въпреки всичко я реалокираха ".

При монтирането на новите антени чиновници загатнаха, че няма да има антена, която да гледа към блок " Елит ". Е, в последна сметка има такава антена, която е ориентирана против стаите на нашите деца. Разстоянието е 30 метра. 

За старите антени беше предоставена експертна оценка. При едно от последните замервания на сигнал беше подадена информация, че антените не работят. Ние не можем да разберем - работят ли, или не работят. 

Също по този начин многократно молихме всички замервания да се правят без предварителното познание на оператора. Е, по този начин и не се случи това нещо. Всеки път преди замерване чиновниците на РЗИ - първо се обаждат на оператора и компанията, която е монтирала антените на базовата станция. Само по себе си това е мощно компрометирано. Ние по какъв начин да сме сигурни, че сигналът не се манипулира!?

Нашите деца спят против антените на въпросната базова станция. Нашият зов е тази базова станция да се реалокира поради всичките проблеми към нея - от оператора обявиха, че сега сигналът минавал над блока. А къде минаваше сигналът през последните 3 години, когато антената беше ориентирана тъкмо против жилищата.

Неслучайно в подписката са се подписали над 90 фамилии от двата наранени входа. Предварително благодаря за отразяването на информацията по този проблем ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР