Пловдивчанин получава отговор от милиардера Илон Мъск, след като 154

...
</TD
>Пловдивчанин получава отговор от милиардера Илон Мъск, след като 154
Коментари Харесай

Пловдивчанин получи отговор от Мъск, след като 154 пъти се опита да привлече вниманието му

Пловдивчанин получава отговор от милиардера Илон Мъск, откакто 154 пъти пробва да притегли вниманието му. Любомир Владимиров основава компютърна игра, която е обвързвана с колонизирането на Марс, и взема решение да се свърже с най-богатия човек в своята маркетингова акция.

" Исках да реализира някакво съглашение, с цел да употребявам логата на компаниите на Мъск и да разпространявам своята игра “, сподели Владимиров пред bTV.

Собственикът на частната галактическа компания " Спейс Екс “ не един път е приказвал за туризъм в открития Космос. Но в действителност по-сериозната му цел е точно колонизирането на Червената планета.

“Всеки път, когато Мъск публикуваше нещо в Туитър, аз пусках коментар изпод с тази молба. Идеята ми беше да не се отхвърлям, до момента в който не видя реакция от него – отвод или позволение ", споделя основателят на игри.

На 154-ия път Любомир получил " доста добре премислен и обмислен отговор “, който в това време стоял и много " безгрижно “.

" Отговори ми, че може да открадна логата и че няма да ме съди ", уточни младият мъж.

Той се стреми към по-голям напредък, защото връзката му с милиардера е била преди съвсем две години. " Компютърните игри лишават ужасно доста време, а аз работя самичък. Продължавам да го върша настойчиво, а напредъкът е сериозен. Първо се прави абстрактен план и се осъществя самата игра, без да се навлиза в елементи “, уточни експертът.

Той обаче не има вяра, че Мъск ще пристигна в България. Според него е доста по-вероятно първо да колонизираме Марс. Любомир уточни, че милиардерът е бил на две екскурзии в живота си, след които се отказал от пътуванията.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР