Пловдивчанин показа движението в малките улички в Кючук Париж или

...
</TD
>Пловдивчанин показа движението в малките улички в Кючук Париж или
Коментари Харесай

Пловдивчанин за ремонтите в Южен: Къртиците в райграса ми копаят повече

Пловдивчанин сподели придвижването в дребните улички в " Кючук Париж " или по-скоро неналичието на такова, видя  Plovdiv24.bg.  Видеоклипче, качено във фейсбук, се вижда по какъв начин колите не помръдват, защото няма накъде, буквало са блокирани. Конкретно става въпрос за дребните улици, където се излиза на Т-Маркет, пресечката с ул. " Павел Калпакчиев " и Ул. " Ран Босилек ". От мненията излиза наяве, че хората са подготвени и на митинг пред Общината, защото към този момент са доста ядосани, а границата на търпението им е премината:

" Още, още би трябвало, малко е! Да се сетим да излезнем и да ги ометем, а не диван поети във фейса!

" Най-натовареното кръстовище сега в " Кючука ". Който свие от " Стамболийски " вдясно в опит да излезе на " Талев " през дребните улички и се любува на картинката. "

" Още, още! Малко е! Разкопайте още! "

" А тротоарът е просто неповторим! Сигурен съм, че Украйна ще се възвърне по-бързо от Пловдив, след серия необразовани кметове и общинари. Жалко! ".

" Те от една седмица копаят кръстовището и не помръдват и метър, вместо напред те май копат надолу единствено - къртиците в райграса ми копаят повече от тях, покруса пловдивска ".

" Ако някой каже, отиваме пред общината. "

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР